I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nu med nytt uppdaterat videomaterial i elevportalen samt nya kreativa uppgifter

Utbildningen som ger dig titeln Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult är en distansutbildning och du bestämmer själv ditt eget tempo. Utbildningen tar ca 5-12 månader (1-2 terminer) att genomföra beroende på hur intensivt du väljer läsa. Du kan självklart välja att läsa på längre tid om det passar dig bättre. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen kostar 22 900 kr och du kan välja att delbetala den på 3, 6, 12 eller 24 månader om du vill. Du får tillgång till din elevportal direkt när du fått ditt välkomstmail. Fr.o.m 1 januari 2022 ingår även BONIs moodboard-verktyg i 1 år som du kan läsa om här, samt kursen "Starta eget som inredare".

Ett genomfört köp medför betalningsskyldighet. Du som privatperson har 14 dagar ångerrätt efter lagd beställning.