side-area-logo

Inred en altan/balkong mysigt med bara några få knep

Inred en altan/balkong mysigt med bara några få knep

1.

Välj en huvudfärg och håll dig till den. Ett tips är att välja färgen grön för att förstärka naturen. Välj sen en accentfärg som du bara har på några få saker. Vad sägs om rosa som är en komplement färg till grön och som är lätt att hitta blommor i. Pelargon är en tålig växt som finns i flera nyanser av rosa.

Tips för att inreda din altan
Alternativ till balkonglådor

2.

Om du inte får lov att hänga blomsterlådor på utsidan av balkongräcket, satsa på ett blombord, en stående kruka på golv, på en bricka med hjul som går att flytta runt, samt amplar som du kan hänga lite var som i krokar för att få in ett tät flöde av natur.

3.

Glöm inte mattor, plädar och kuddar. Plädar och kuddar behöver du plocka in om balkongen är utsatt för väderomslag men mattor finns det flera fina på marknaden idag som tål att ligga utomhus.

4.

Har du full sol hela dagen? Häng upp några hissgardiner samt några ljusa panellängder för att mjuka upp det lite och för att kunna avskärma solen när skugga önskas.

Bli certifierad inredare och homestylist

Kursen som är på distans hos Interiörskolan kräver inga förkunskaper. Efter utbildningen med självstudier, genomförda inlämningsuppgifter och godkänt examensarbete kan du titulera dig Certifierad Inredare och Diplomerad Homestylist och du får ett certifikat på att du utfört utbildningen.

interiorskolan