side-area-logo

Smidig tillgång till ditt material via elevportal

Smidig tillgång till ditt material via elevportal

Följ din inredningsutbildning i din elevportal

Vi har för ett tag sedan öppnat upp vår elevportal där du som elev lätt får tillgång till ditt inläsningsmaterial som tillhör utbildningen. Tidigare har vi skickat ut materialet på USB men efter en stor efterfrågan har vi nu öppnat upp vår smidiga portal. Du får tillgång till dina olika block allt eftersom du blir godkänd på varje del. Det är lätt att följa hur mycket du har kvar av inredningsutbildningen och du har även möjlighet att skriva till andra elever som är inne samtidigt. Även din kursledare går att nå härifrån.

Allt material ingår i utbildningen

Utöver ditt inläsningsmaterial får du hemskickat allt fysiskt material du behöver för att klara av utbildningen via post. Det här materialet skickas ut allt eftersom du blir godkänd på de olika blocken. Du får även med en gåva, som kan variera, i ett av de sista paketen.

Välkommen till oss på Interiörskolan!

Inredningsutbildning läs till certifierad inredare och jobba som homestylist.

När du har gjort din beställning får du tillgång till ditt digitala inläsningsmaterial i din elevportal.

material till inredningsutbildningen

Allt material du behöver för att slutföra utbildningen ingår i priset.

Bli certifierad inredare och homestylist

Kursen som är på distans hos Interiörskolan kräver inga förkunskaper. Efter utbildningen med självstudier, genomförda inlämningsuppgifter och godkänt examensarbete kan du titulera dig Certifierad Inredare och Diplomerad Homestylist och du får ett certifikat på att du utfört utbildningen.

interiorskolan