side-area-logo

Vårens stora inredningstrend – snäckor

Vårens stora inredningstrend – snäckor

Snäckor och hav

I vår kommer vi se mycket inredning inspirerad av havet. I inredningsaffärerna kan man just nu hitta mycket i snäckform men också andra saker inspirerade från havet som till exempel maneter, som funnits ett tag. Nedan finns några fina inredningsdetaljer samlade som du kan hitta just nu.

Krok i snäckform

I fin design som påminner om ett stort snäckskal blir denna väggkrok en häftig detalj i inredningen. Praktiskt och snygg för väskor, accessoarer eller galge. Du hittar den hos Solhem Inredning.

Snäcka på stativ

Dekorativ fossil snäcka på ett stativ som skapar en spännande atmosfär i hemmet. Du hittar den hos Oscar & Clothilde.

Fåtölj i snäckform

Elegant fåtölj Trapezium från Eichholtz. I Turkos sammet och ben utav mässing. Du hittar den hos Newport.

Skål som en havstulpan

Vacker keramisk skål/kruka i snygg design. Det finns ytterligare produkter i denna serie. Du hittar den hos Excellent Lifestyle.

Tapet med snäckor och koraller

Shells tapeten innehåller vackra illustrationer av Katy Scott och visar snäckor och koraller. Du hittar den hos Solhem Inredning.

Brevpress som en manet

Jelly fish brevpress är en dekorativ och populär inredningsdetalj. Brevpressen är gjord av genomskinligt glas och med en färgad glasmanet inuti. Du hittar den hos Excellent Lifestyle.

Poster med snäckor

Stor poster med motiv av snäckor i vintage stil. Denna underbara plansch, som påminner om en gammal skolplansch, har en äkta vintage- och loppis känsla och ger ditt hem en härlig patina och charm! Du hittar den hos Reforma.

Vas snäcka

En fantastiskt dekorativ stor snäcka. Utsidan är oglaserad vilket ger ytan en rå struktur. Insidan är glaserad och ger en fin kontrast till den obehandlade ytan i utsidan. Du hittar den hos Solhem Inredning.

Vas/Kruka Barnacle

Den här vasen från On Interiör prickar alla säsongens trender: skogsgrönt, naturnära och smyckat. Ställ den i den avskalade bokhyllan som prydnad och du får plötsligt en otrolig läslust. Du hittar den hos Reforma.

Bli certifierad inredare och homestylist

Kursen som är på distans hos Interiörskolan kräver inga förkunskaper. Efter utbildningen med självstudier, genomförda inlämningsuppgifter och godkänt examensarbete kan du titulera dig Certifierad Inredare och Diplomerad Homestylist och du får ett certifikat på att du utfört utbildningen.

interiorskolan