side-area-logo

Recensioner från tidigare elever

Nedan kan du läsa omdömen från några av våra tidigare elever så att du som kommande elev kan få en uppfattning av vad du kan förvänta dig.
Om du har några frågor – tveka inte att ringa eller maila mig.

Läs till homestylist på distans och ha en kursledare tillhands.

E-post: [email protected] | Tel. 0705-13 08 14

Tycker denna kursen till inredare har varit superbra. Engagerade lärare och snabb respons på proven. Lärorik och mycket rolig.
Mycket bra utbildning!
Linda Pernsell
Jag kan varmt rekommendera Interiörskolan till alla som är intresserade av inredning. Man får lära sig massor genom de olika blocken och uppgifterna, både genom teoretiska och praktiska moment. Smidigt att den utförs helt på distans och jag kommer verkligen ha nytta av denna utbildningen i framtiden. Finns absolut inget negativt att säga. En inspirerande, rolig och lärorik utbildning, helt enkelt!
Inredningsutbildning på distans
Smidig och inspirerande utbildning!
Sabina
Jag har fått lära mig så mycket i denna utbildning om inredning, styling, hur man har ett företag. Personliga kommentarer på uppgifterna som hjälper en att förbättras. Roliga uppgifter där man lär sig mycket. Bra innehåll i utbildningen, det känns som att man har fått lära sig allt som man skulle kunna behöva för att arbeta med detta. Jag är väldigt nöjd och skulle rekommendera andra intresserade av inredning att gå denna utbildning!
Inredningsutbildning på distans
Certifierad inredare och diplomerad homestylist
Malin L
Utbildningen är väldigt bra uppbyggd med 4 olika delar som man betar av eftersom. Lättförståelig information och man får bra tips och förslag på hur man kan göra olika saker med bland annat bild och tydlig förklarande text till. Väldigt nöjd med utbildningen och roligt var det också!
Fantastisk utbildning!
Nicole Johansson
Jag har lärt mig fantastisk många nya saker via utbildningen som jag kommer ha nytta av i framtiden. Läraren var också mycket bra och återkopplade snabbt när jag hade frågor. Suveränt!
Inspirerande utbildning!
Johanna L
Jag blev klar med utbildningen för ca 6 månader sedan och jag måste säga att jag verkligen haft nytta av varje del nu när jag håller på att bygga upp min inredningsfirma. Uppgifterna man får göra är verkligen hands on och mycket av materialet kommer jag att ha som mall i min firma. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
Lärde mig massor!
Erika
Jag trodde inte distansutbildning var någonting för mig men den här var mycket pedagogisk upplagd och kontakten med min lärare har varit jättebra genom hela utbildningen. Kan varmt rekommendera!
Jättebra distansutbildning
Therese
Bra utbildning med seriöst och genomtänkt upplägg. Passade mig bra att få bestämma över studietakten själv. Men mest vill jag lägga fram utbildaren/läraren som var snabb med återkoppling och mycket kunnig inom detta område. Bra att få bolla med någon under hela utbildningen kring alla tankar som flyger. Även bra respons på alla arbeten och duktig på att lägga fram saker man bör tänka på. Mycket nöjd!
Inredningsutbildning på distans
Mycket nöjd med utbildningen!
Monica Lindberg