side-area-logo

Recensioner från tidigare elever

Nedan kan du läsa omdömen från några av våra tidigare elever så att du som kommande elev kan få en uppfattning av vad du kan förvänta dig. Om du har några frågor – tveka inte att ringa eller maila mig.

Läs till homestylist på distans och ha en kursledare tillhands.

E-post: info@interiorskolan.se | Tel. 0705-13 08 14

Jag sökte mig till denna utbildning med endast ett starkt inrednings intressen i bagaget samtidigt som jag jobbade och har familj på sidan om. Tack vare att det inte fanns nån tidspress lyckades jag även ha kul och njuta av utbildningen (vilket för mig är ovanligt). Genom hela utbildningen har jag fått bra återkoppling och feeback där utbildaren kommenterat vad man bör tänka på och vad man tänkte rätt på. För mig var denna utbildning helt rätt och jag avslutar den med ett leende på läpparna, precis som jag påbörjade den 😀
Inredningsutbildning på distans
Avslutar utbildningen med ett leende på läpparna
Tess Ghaderi
En bra utbildning med roliga uppgifter. Jag lärde mig massor och vågar nu blanda färger och former som aldrig förr. Det passade också bra för mig att utbildningen var på distans. Rekommenderar verkligen denna utbildning och ett stort tack till dig Jennie.
Inredningsutbildning på distans
En bra utbildning med roliga uppgifter
Susanne
Jag tyckte utbildningen innehöll bra material och jag har haft jättemycket nytta av det jag lärde mig i mitt yrke som inredare idag.
Inredningsutbildning på distans
Jättebra inredningsutbildning
Sanna
En mycket bra och komplett utbildning och bra upplagt. En bra lärare med mycket bra bemötande från henne, snabba svar vid frågor. Vill tacka Interiörskolan för en sån härlig utbildnings tid som man haft hos er! Varit så roligt, inspirerande och lärorikt att få utbilda sig via er... Rekommenderar stark att utbilda sig via Interiörskolan. Inredningsutbildningen är på distans och ger även många möjligheter, efter utbildningen har man många valmöjligheter. Hälsningar DonaCamaj Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult!
Inredningsutbildning på distans
En mycket bra och komplett utbildning och bra upplagt
DonaCamaj
Här fick man verkligen använda sin kreativitet! Passade mig perfekt också att det var på distans så jag kunde plugga i min egna takt för att kombinera jobb/barn med skola. Bra lärare som kom med snabba svar och med bra förklaringar när man körde fast. Bra blandning av uppgifter! Supernöjd att jag valde Interiörskolan!
Inredningsutbildning på distans
Rolig utbildning!
Mikaela
Kursen passar dig som vill fördjupa sina kunskaper om inredning och styling. Tack vare distansutbildning kan du kombinera arbete/hem med lärande. Hjälpsam lärare med bra kommunikation. Fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar.
Inredningsutbildning på distans
Fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar
Malgorzata
Här fick man verkligen använda sin kreativitet! Passade mig perfekt också att det var på distans så jag kunde plugga i min egna takt för att kombinera jobb/barn med skola. Bra lärare som kom med snabba svar och med bra förklaringar när man körde fast. Bra blandning av uppgifter! Supernöjd att jag valde Interiörskolan!
Inredningsutbildning på distans
Rolig utbildning!
Mikaela
Fantastiskt bra utbildning till ett överkomligt pris! För mig passade det utmärkt denna online utbildning utan fysiska träffar, då jag annars hade haft svårt att ta ledigt från mitt heltidsjobb för att delta fysiskt vid workshops och/eller vid liknande träffar. Tydligt och bra upplägg, genomtänkt, bra med de fyra Blocken. Snabba svar vid frågor, funderingar, mycket bra kommunikation med läraren Jennie. Konstruktiv bedömning och motivation till svaren vid bedömning av inlämnade uppgifter efter varje Block. Gillar Instagram inläggen så man får se/få inblick i hur andra kursdeltagare har tänkt vid skapande av t.ex. moodboards osv. och få lite idéer. Stort tack för den här tiden Jennie, varmt rekommenderas!
Inredningsutbildning på distans
Fantastiskt bra utbildning!
@inredningifokus
Jättebra och lärorik utbildning! Perfekt att den är på distans och på egen takt.
Inredningsutbildning på distans
Jättebra utbildningen!
Stefania
Konkret och seriös utbildning. Man får bra hjälp och feedback med sina uppgifter och en rolig blandning av utmaningar! 😃 Kan varmt rekommendera!
Inredningsutbildning på distans
Rolig utbildning!
Angelica
Är nu klar med min utbildning och är så glad att jag valde att läsa via Interiörskolan! Utbildningen har gett mig ett stort & brett kunnande inom inredning och homestyling med givande och roliga uppgifter under min studietid. Mycket bra feedback och konkreta svar tillbaka efter varje inlämning. Utbildningen är ju helt på distans och det passade mig utmärkt då jag har kunnat arbeta heltid under tiden och läst i min egna takt. Kan varmt rekommendera andra att läsa via Interiörskolan.
Inredningsutbildning på distans
En mycket bra utbildning & skola!
Cecilia L.
Är så glad att jag valde den här utbildningen, som student har jag haft en väldigt rolig och givande tid. Upplägget på utbildningen är bra, övningarna är konkreta och hands on, och läraren ger tydlig och bra feedback, alltid på ett väldigt trevligt sätt. Har inget negativt att säga om utbildnignen, funderar du på att gå den – gör det!
Inredningsutbildning på distans
Rolig, kreativ och lärorik utbildning!
Anna
Har varit så roligt att gå denna utbildning! Det bästa av allt är att man gör allt helt i sin egen takt. Har kunnat gå utbildningen vid sidan av jobb och fungerat problemfritt då man inte har deadlines. Tydligt upplägg och väldigt pedagogiskt. Jennie är även väldigt snabb med att svara i mail när man har låst sig eller funderingar över vissa uppgifter.
Inredningsutbildning på distans
Rekommenderar
Sahar Tayebi
Jag är klar med min utbildning nu och måste säga att jag har haft det så roligt Det är super intressant och man lär sig mycket på ett lätt sätt. Utbildningen är väldigt givande. Varje gång om man har frågor, det finns fast hjälp. Ärligt talat, kommer jag sakna skolan nu. Varmt rekommenderas.
Inredningsutbildning på distans
Interior design, homestylist och inredningskonsult
Natasa Icagic
Jag är väldigt nöjd med utbildningen jag fick på Interiörskolan. Jag fick stöd när det behövdes och konstruktiv feedback som hjälpte mig i min utveckling. Jag kan rekommendera den utbildningen till alla intresserade.
Inredningsutbildning på distans
Mycket bra utbildning till Inredare
Edita Wozniak
Jag är jättenöjd med utbildningen! Jag har lärt mig massor, både teoretiskt men också i praktiken. Feedback från läraren har varit super; snabb återkoppling på frågor, bra konstruktiv feedback. Jag kan verkligen rekommendera kursen för de som är intresserade av inredning!
Inredningsutbildning på distans
Så bra! - en utbildning att rekommendera
Linnea
Rekommenderar denna starkt då det är en otroligt lärorik kurs som har kreativa och roliga uppgifter. Då den är helt på distans och en väljer själv vilket tempo en vill studera på så går det utmärkt att jobba samtidigt eller att endast fokusera på kursen som den är.
Inredningsutbildning på distans
En bättre inredningskurs finns det inte!
Clara
En väldigt lärorik utbildning där man får lära sig grunderna i alla viktiga delar för att sedan kunna arbeta som inredare. Man får mersmak av yrket och alla tips och råd gällande böcker är bra. Jennie har varit en jättebra lärare med tydlig feedback och har alltid varit nåbar om det behövts. Gå denna utbildning - du kommer inte ångra dig!
Inredningsutbildning på distans
Fantastisk utbildning!
Marie
Wow! En utbildning som har allt: man får använda fantasi, kreativitet, hjärna och hjärta! Vill bara läsa och lära mig mera.
Inredningsutbildning på distans
En utbildning för alla!
Sandy
Detta är en utbildning för dig som vill lära dig mer om ditt stora intresse Inredning! En bra bredd och roliga uppgifter. Snabb kontakt med lärare som ger konkret och nyttig feedback. Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning!
Inredningsutbildning på distans
En underbart rolig och kreativ utbildning!
Jeanette Nyberg
Jättekul och inspirerande utbildning! Väldigt lärorikt. Professionell kursledare som är behjälplig under hela utbildning. Kan verkligen rekommendera!
Inredningsutbildning på distans
Jättekul och inspirerande utbildning!
Emelie
Den här inredningsutbildningen var helt fantastisk och rolig att utföra. Det bästa jag gjort på länge! Jag lärde mig så mycket! Mycket bra och proffsig respons från lärare.
Inredningsutbildning på distans
Rekommenderas verkligen!
Madelene
Jag fick en bred kunskap inom inredning och homestyling. Utbildningen gav mig mersmak!
Inredningsutbildning på distans
Inspirerande utbildning!
Camilla Boberg
En mycket strukturerad utbildning som var precis som jag förväntade mig och gav mig det jag behövde. Snabb respons från lärare och roliga och nyttiga uppgifter. Kan verkligen rekommendera denna utbildning.
Inredningsutbildning på distans
Kreativa och proffsig utbildning!
Caroline
En mycket tydlig och strukturerad utbildning. Rekommenderar verkligen denna utbildningen om du vill läsa till inredare!
Inredningsutbildning på distans
Tydlig och strukturerad utbildning
Hannah
Utbildningen var riktigt rolig att genomföra, bra variation i uppgifterna som även ger helhets intrycket av yrket som inredare. Jag lärde mig nya saker som jag aldrig tänkt på tidigare. Om ni överväger att göra utbildningen så gör det, väldigt givande och snabb återkoppling. Jättekul!
Inredningsutbildning på distans
Riktigt givande utbildning
Ted
Jag är så otroligt glad att jag gick den här utbildningen! Uppgifterna var verkligen lärorika och gav mig en riktig aha-upplevelse. Jag känner att denna utbildning har hjälpt mig våga ta steget till att starta eget. Jag kan absolut rekommendera denna utbildning och läraren fanns snabbt där tillhands när jag hade frågor. Mycket bra!
Inredningsutbildning på distans
Proffsig utbildning!
Elin
Väldigt bra utbildning inom inredning. Kursmaterialet var pedagogiskt och bra upplagt. Uppgifterna fick en att tänka till och verkligen ta till sig det man läst. Bra support och konstruktiv feedback från Jennie genom alla blocken. Rekommenderas!
Inredningsutbildning på distans
Utmärkt utbildning!
Camilla
Utbildningen på distans till inredare och homestylist har passat mej utmärkt. Genom att själv kunna planera studietakten var detta en utbildning som gjorde att jag valde den. Att få en helt egen personlig feedback genom studierna och uppgifterna gjorde att jag verkligen utvecklades och fick ut precis det jag ville. Jag rekommenderar varmt denna distanstudie till dej som vill bli inredare och känna att du vill utvecklas genom studierna. Ett stort tack till Jennie på interiörskolan som har peppat, puffat och varit ett stort stöd genom hela utbildningstiden.
Inredningsutbildning på distans
Inspirerande utbildning
Anna
Utbildningen motsvarade väl mina förväntningar. Att läsa på distans och i sin egen takt passade mig. Indelningen i block med tillhörande arbetsuppgifter var bra så att man kunde beta av ett block i taget i lugn och ro. Arbetsuppgifterna var roliga och man fick tänka till runt omkring dom. Återkopplingen från läraren var snabb och konstruktiv. Fick även en del bra tips på vad man kan tänka på. Kan verkligen rekommendera denna utbildningen.
Inredningsutbildning på distans
Superbra och rolig utbildning
Liselott Dahlin
Jag kommer verkligen ha användning för det jag lärde mig i utbildningen. Uppgifterna var mycket lärorika och roliga! Jag läste utbildningen vid sidan av jobb och jag måste säga att det passade perfekt med en distansutbildning. Läraren återkopplade mycket snabbt och kom med konstruktiv kritik där det behövdes. Kan verkligen rekommendera den här utbildningen.
Inredningsutbildning på distans
Så himla bra utbildning!
Maja
Givande material med mycket bra och roliga uppgifter. Funkade bättre med distansutbildning än vad jag trodde och det passar ju extra bra i dessa tider. Jag kommer verkligen ha nytta av det jag lärt mig i denna utbildning. Det gick snabbt och lätt att få svar på frågor.
Inredningsutbildning på distans
Mycket bra utbildning!
Sara H.
Tycker denna kursen till inredare har varit superbra. Engagerade lärare och snabb respons på proven. Lärorik och mycket rolig.
Inredningsutbildning på distans
Mycket bra utbildning!
Linda Pernsell
Jag kan varmt rekommendera Interiörskolan till alla som är intresserade av inredning. Man får lära sig massor genom de olika blocken och uppgifterna, både genom teoretiska och praktiska moment. Smidigt att den utförs helt på distans och jag kommer verkligen ha nytta av denna utbildningen i framtiden. Finns absolut inget negativt att säga. En inspirerande, rolig och lärorik utbildning, helt enkelt!
Inredningsutbildning på distans
Smidig och inspirerande utbildning!
Sabina
Jag har fått lära mig så mycket i denna utbildning om inredning, styling, hur man har ett företag. Personliga kommentarer på uppgifterna som hjälper en att förbättras. Roliga uppgifter där man lär sig mycket. Bra innehåll i utbildningen, det känns som att man har fått lära sig allt som man skulle kunna behöva för att arbeta med detta. Jag är väldigt nöjd och skulle rekommendera andra intresserade av inredning att gå denna utbildning!
Inredningsutbildning på distans
Certifierad inredare och diplomerad homestylist
Malin L
Utbildningen är väldigt bra uppbyggd med 4 olika delar som man betar av eftersom. Lättförståelig information och man får bra tips och förslag på hur man kan göra olika saker med bland annat bild och tydlig förklarande text till. Väldigt nöjd med utbildningen och roligt var det också!
Inredningsutbildning på distans
Fantastisk utbildning!
Nicole Johansson
Jag har lärt mig fantastisk många nya saker via utbildningen som jag kommer ha nytta av i framtiden. Läraren var också mycket bra och återkopplade snabbt när jag hade frågor. Suveränt!
Inredningsutbildning på distans
Inspirerande utbildning!
Johanna L
Jag blev klar med utbildningen för ca 6 månader sedan och jag måste säga att jag verkligen haft nytta av varje del nu när jag håller på att bygga upp min inredningsfirma. Uppgifterna man får göra är verkligen hands on och mycket av materialet kommer jag att ha som mall i min firma. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
Inredningsutbildning på distans
Lärde mig massor!
Erika
Jag trodde inte distansutbildning var någonting för mig men den här var mycket pedagogisk upplagd och kontakten med min lärare har varit jättebra genom hela utbildningen. Kan varmt rekommendera!
Inredningsutbildning på distans
Jättebra distansutbildning
Therese
Bra utbildning med seriöst och genomtänkt upplägg. Passade mig bra att få bestämma över studietakten själv. Men mest vill jag lägga fram utbildaren/läraren som var snabb med återkoppling och mycket kunnig inom detta område. Bra att få bolla med någon under hela utbildningen kring alla tankar som flyger. Även bra respons på alla arbeten och duktig på att lägga fram saker man bör tänka på. Mycket nöjd!
Inredningsutbildning på distans
Mycket nöjd med utbildningen!
Monica Lindberg
Denna utbildning har passat mig superbra som jobbat heltid under tiden man gått denna kurs. Jag är riktigt nöjd med hur utbildningen var upplagd och hur mycket kunskap den har givit mig. Man kan räkna med otroligt bra hjälp och lärorik feedback! Detta är en utbildning som är värd att ta, oavsett om man gör det av rent intresse eller om man vill jobba som inredare i framtiden! 🙂
Inredningsutbildning på distans
Bra och givande utbildning
Moa
Jag läste utbildningen samtidigt som jag jobbade och kände ingen stress med att lämna in mina uppgifter. Skönt att kunna läsa i min egen takt. Tack för bra kursledare som alltid fanns tillgänglig.
Inredningsutbildning på distans
Otroligt givande utbildning
Sandra
Utbildningen har haft ett bra upplägg, duktig kursledare som gett bra feedback och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Interiörskolan 🙂
Inredningsutbildning på distans
Jätterolig utbildning med bra upplägg
Ida Eklund
Jag tyckte det var perfekt att utbildningen var helt på distans. Det var lätt att läsa in materialet och återkopplingen på mina frågor var snabb och proffsig. Jag läste samtidigt som jag arbetade så det var bra att det inte var någon stress att lämna in uppgifterna. Jag var klar med min utbildning på ca 7 månader. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
Inredningsutbildning på distans
En distansutbildning som passade mig perfekt
Anna
En jätterolig och inspirerade utbildning! Jag kunde faktiskt inte sluta plugga! Uppgifterna var lärorika och roliga!
Inredningsutbildning på distans
Inspirerande inredningsutbildning
Petra
Kan verkligen rekommendera den här inredningsutbildningen! Många bra och roliga praktiska uppgifter där jag lärde mig genom att göra! Bra fördelning av teoretiska och praktiska uppgifter.
Inredningsutbildning på distans
Superkul utbildning
Ida
Jag tycker att utbildningen i sig var superbra och respons och feedback levererades snabbt tillbaka vilket jag gillar. Jag känner att utbildningen gav mig en stadig grund att gå vidare på, är sugen på att läsa vidare inom inredning och fördjupa mig inom olika områden!
Inredningsutbildning på distans
Mycket bra utbildning!
Emelie Almstedt