Recensioner från tidigare elever

Nedan kan du läsa omdömen från några av våra tidigare elever så att du som kommande elev kan få en uppfattning av vad du kan förvänta dig. Om du har några frågor – tveka inte att ringa eller maila mig.

 

E-post: info@interiorskolan.se | Tel. 0705-13 08 14

Inredningsutbildningen var en helt fantastisk resa. Jag inspirerades och lärde mig så mycket! Tack Jennie! Du är en professionell och tydlig lärare. Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera den här inredningsutbildningen!

Lina

Certifierad Inredare, Homestylist & Inredningskonsult

Fantastiskt utbildning på distans som blev en grym kombo med mitt ordinarie arbete som säljare. Lärorikt och bra upplägg på samtliga kurser, med snabb återkoppling vid frågor samt vid inlämning av arbetsuppgifterna från Jennie vår kursledare. Så nöjd att jag vågade ta steget och förverkliga min dröm att läsa till certifierad inredare ❤️ Stort tack för all feedback & tips du gett mig på vägen under kursens gång. Interiörskolan får full pott av mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ rekommenderas varmt, bästa jag gjort!

Lifestylebymarie

Certifierad Inredare, Homestylist & Inredningskonsult

En kreativ och inspirerande utbildning! Bra uppgifter efter blocken som verkligen hjälpt mig att förstå syftet med hur stor skillnad det kan bli i ett rum efter en genomtänkt inredning/styling. Efter denna utbildning så vill jag göra om hela min lägenhet!

Josefine Gustafsson

En kreativ och inspirerande utbildning!

Har varit super roligt att läsa denna utbildningen och att man haft helt sin egna takt att följa. Upplägget är väldigt tydligt och enkelt att förstå. Bra feedback och snabba svar vid funderingar! Har varit super lärorikt och är inget annat än super nöjd!

Enrika Stockute

CERTIFIERAD INREDARE, HOMESTYLIST OCH INREDNINGSKONSULT

Jag ger denna utbildning 10/10. Wow vad jag har fått lära mig mycket inom inredning! Ett stort plus till lärare som har gett snabb återkoppling och tydliga svar. Trots att det är en distansutbildning har jag då alltid känt att läraren funnits där om man har några funderingar och det tycker jag ger det där lilla extra till utbildningen. Det är med en liten sorg i hjärtat jag nu får skriva att utbildningen är över, men jag hoppas därmed att just DU som läser denna utbildning inte tvekar på att gå den då den är lärorik, rolig, tuff och intressant. Du kommer inte ångra dig om du har ett stort intresse av inredning 🙂

Josefin Byström

JAG GER DENNA UTBILDNING 10/10

Rolig och inspirerande utbildning! Bra bredd på kursmaterialet och uppgifterna. Perfekt med distans för att kunna kombinera med jobb och familjelivet. Så glad att jag tog beslutet att läsa utbildningen!

Emma

ROLIG OCH INSPIRERANDE UTBILDNING!

Wow, jag är så glad att jag tog steget till att utbilda mig mer inom inredning och att jag valde just Interiörskolan! Jag kände direkt att konceptet passade mig då kunde göra allt i egen takt. Hade jag några frågor fick jag svar snabbt och fick feedback på vad gjorde bra men också på vad jag kunde utveckla. Sista delen i utbildningen fick man också lära sig kring marknadsföring och hur man kan ta sig vidare efter utbildningen, ett stort plus! En bra plattform om du jobbar men samtidigt har drömmar inom inredning som du vill göra något av! Rekommenderar varmt!

Julia Nilsdotter

WOW!

Detta är bland det bästa jag gjort! Väldigt glad att jag valde Interiörskolan. Distans är perfekt när man som jag arbetar heltid samtidigt. Det har fungerat jättebra. Bra och tydlig feedback. En lärare som lyfter fram en styrkor och är saklig och tydlig när man tänk fel. Jag så glad att jag äntligen tog tag i mitt stora intresse och gick kursen för certifiering! Tack Interiörskolan för en jätterolig och otroligt lärorik tid!

Pernilla

DETTA ÄR BLAND DET BÄSTA JAG GJORT!

En mycket inspirerande och givande distansutbildning med ett bra upplägg. Kunde plugga på kvällar eller annan ledig tid vid sidan av mitt jobb. Rekommenderar varmt utbildningen till andra som vill läsa till inredare, jag har lärt mig massor! Bra kursledare som ger snabb återkoppling och tydlig och bra feedback med massor av bra tips man kan ta med sig in i yrket som inredare. Jag är glad för att jag valde interiörskolan, har haft en lärorik och rolig studietid.

Tilde

EN MYCKET INSPIRERANDE OCH GIVANDE DISTANSUTBILDNING MED ETT BRA UPPLÄGG

En bra utbildning med roliga uppgifter. Jag lärde mig massor och vågar nu blanda färger och former som aldrig förr. Det passade också bra för mig att utbildningen var på distans. Rekommenderar verkligen denna utbildning och ett stort tack till dig Jennie.

Susanne

EN BRA UTBILDNING MED ROLIGA UPPGIFTER

Jag tyckte utbildningen innehöll bra material och jag har haft jättemycket nytta av det jag lärde mig i mitt yrke som inredare idag.

Sanna

JÄTTEBRA INREDNINGSUTBILDNING

Kursen passar dig som vill fördjupa sina kunskaper om inredning och styling. Tack vare distansutbildning kan du kombinera arbete/hem med lärande. Hjälpsam lärare med bra kommunikation. Fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar.

Malgorzata

FANTASTISK KURS SOM JAG VARMT REKOMMENDERAR

Fantastiskt bra utbildning till ett överkomligt pris! För mig passade det utmärkt denna online utbildning utan fysiska träffar, då jag annars hade haft svårt att ta ledigt från mitt heltidsjobb för att delta fysiskt vid workshops och/eller vid liknande träffar. Tydligt och bra upplägg, genomtänkt, bra med de fyra Blocken. Snabba svar vid frågor, funderingar, mycket bra kommunikation med läraren Jennie. Konstruktiv bedömning och motivation till svaren vid bedömning av inlämnade uppgifter efter varje Block. Gillar Instagram inläggen så man får se/få inblick i hur andra kursdeltagare har tänkt vid skapande av t.ex. moodboards osv. och få lite idéer. Stort tack för den här tiden Jennie, varmt rekommenderas!

@inredningifokus

FANTASTISKT BRA UTBILDNING!

Konkret och seriös utbildning. Man får bra hjälp och feedback med sina uppgifter och en rolig blandning av utmaningar! 😃 Kan varmt rekommendera!

Angelica

ROLIG UTBILDNING!

Är så glad att jag valde den här utbildningen, som student har jag haft en väldigt rolig och givande tid. Upplägget på utbildningen är bra, övningarna är konkreta och hands on, och läraren ger tydlig och bra feedback, alltid på ett väldigt trevligt sätt. Har inget negativt att säga om utbildnignen, funderar du på att gå den – gör det!

Anna

ROLIG, KREATIV OCH LÄRORIK UTBILDNING!

Jag är klar med min utbildning nu och måste säga att jag har haft det så roligt Det är super intressant och man lär sig mycket på ett lätt sätt. Utbildningen är väldigt givande. Varje gång om man har frågor, det finns fast hjälp. Ärligt talat, kommer jag sakna skolan nu. Varmt rekommenderas.

Natasa Icagic

INTERIOR DESIGN, HOMESTYLIST OCH INREDNINGSKONSULT

Jag är jättenöjd med utbildningen! Jag har lärt mig massor, både teoretiskt men också i praktiken. Feedback från läraren har varit super; snabb återkoppling på frågor, bra konstruktiv feedback. Jag kan verkligen rekommendera kursen för de som är intresserade av inredning!

Linnea

SÅ BRA! - EN UTBILDNING ATT REKOMMENDERA

En väldigt lärorik utbildning där man får lära sig grunderna i alla viktiga delar för att sedan kunna arbeta som inredare. Man får mersmak av yrket och alla tips och råd gällande böcker är bra. Jennie har varit en jättebra lärare med tydlig feedback och har alltid varit nåbar om det behövts. Gå denna utbildning – du kommer inte ångra dig!

Marie

FANTASTISK UTBILDNING!

Detta är en utbildning för dig som vill lära dig mer om ditt stora intresse Inredning! En bra bredd och roliga uppgifter. Snabb kontakt med lärare som ger konkret och nyttig feedback. Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning!

Jeanette Nyberg

EN UNDERBART ROLIG OCH KREATIV UTBILDNING!

Den här inredningsutbildningen var helt fantastisk och rolig att utföra. Det bästa jag gjort på länge! Jag lärde mig så mycket! Mycket bra och proffsig respons från lärare.

Madelene

REKOMMENDERAS VERKLIGEN!

En mycket strukturerad utbildning som var precis som jag förväntade mig och gav mig det jag behövde. Snabb respons från lärare och roliga och nyttiga uppgifter. Kan verkligen rekommendera denna utbildning.

Caroline

KREATIVA OCH PROFFSIG UTBILDNING!

Utbildningen var riktigt rolig att genomföra, bra variation i uppgifterna som även ger helhets intrycket av yrket som inredare. Jag lärde mig nya saker som jag aldrig tänkt på tidigare. Om ni överväger att göra utbildningen så gör det, väldigt givande och snabb återkoppling. Jättekul!

Ted

RIKTIGT GIVANDE UTBILDNING

Väldigt bra utbildning inom inredning. Kursmaterialet var pedagogiskt och bra upplagt. Uppgifterna fick en att tänka till och verkligen ta till sig det man läst. Bra support och konstruktiv feedback från Jennie genom alla blocken. Rekommenderas!

Camilla

UTMÄRKT UTBILDNING!

Utbildningen motsvarade väl mina förväntningar. Att läsa på distans och i sin egen takt passade mig. Indelningen i block med tillhörande arbetsuppgifter var bra så att man kunde beta av ett block i taget i lugn och ro. Arbetsuppgifterna var roliga och man fick tänka till runt omkring dom. Återkopplingen från läraren var snabb och konstruktiv. Fick även en del bra tips på vad man kan tänka på. Kan verkligen rekommendera denna utbildningen.

Liselott Dahlin

SUPERBRA OCH ROLIG UTBILDNING

Givande material med mycket bra och roliga uppgifter. Funkade bättre med distansutbildning än vad jag trodde och det passar ju extra bra i dessa tider. Jag kommer verkligen ha nytta av det jag lärt mig i denna utbildning. Det gick snabbt och lätt att få svar på frågor.

Sara H.

MYCKET BRA UTBILDNING!

Jag kan varmt rekommendera Interiörskolan till alla som är intresserade av inredning. Man får lära sig massor genom de olika blocken och uppgifterna, både genom teoretiska och praktiska moment. Smidigt att den utförs helt på distans och jag kommer verkligen ha nytta av denna utbildningen i framtiden. Finns absolut inget negativt att säga. En inspirerande, rolig och lärorik utbildning, helt enkelt!

Sabina

SMIDIG OCH INSPIRERANDE UTBILDNING!

Utbildningen är väldigt bra uppbyggd med 4 olika delar som man betar av eftersom. Lättförståelig information och man får bra tips och förslag på hur man kan göra olika saker med bland annat bild och tydlig förklarande text till. Väldigt nöjd med utbildningen och roligt var det också!

Nicole Johansson

FANTASTISK UTBILDNING!

Jag blev klar med utbildningen för ca 6 månader sedan och jag måste säga att jag verkligen haft nytta av varje del nu när jag håller på att bygga upp min inredningsfirma. Uppgifterna man får göra är verkligen hands on och mycket av materialet kommer jag att ha som mall i min firma. Rekommenderar verkligen denna utbildning!

Erika

LÄRDE MIG MASSOR!

Bra utbildning med seriöst och genomtänkt upplägg. Passade mig bra att få bestämma över studietakten själv. Men mest vill jag lägga fram utbildaren/läraren som var snabb med återkoppling och mycket kunnig inom detta område. Bra att få bolla med någon under hela utbildningen kring alla tankar som flyger. Även bra respons på alla arbeten och duktig på att lägga fram saker man bör tänka på. Mycket nöjd!

Monica Lindberg

MYCKET NÖJD MED UTBILDNINGEN!

Jag läste utbildningen samtidigt som jag jobbade och kände ingen stress med att lämna in mina uppgifter. Skönt att kunna läsa i min egen takt. Tack för bra kursledare som alltid fanns tillgänglig.

Sandra

OTROLIGT GIVANDE UTBILDNING

En bra och strukturerad utbildning, där man verkligen kan köra i sin egna takt. Snabb och tydlig feedback som hjälper en vidare genom kursens gång. Är mycket nöjd och rekommenderar starkt till de som är intresserad av att läsa till inredare!

Ana-Sofia

Certifierad Inredare, homestylist och inredningskonsult

Utbildningen är tydlig, lärorik och rolig. Man får allt man behöver och det är ett stort plus att den är helt på distans och man kan plugga sitt egen takt. Är tacksam att valde just Interiörskolan, man får super bra och snabb återkopplingar från läraren. Tack! 🙂

Irene

Utbildningen är tydlig, lärorik och rolig

Denna kurs har get mig nya kunskaper och lärdomar Interiörskolan är bästa skolan och läraren finns alltid till hans både via mejl men också via Telefon.

Linda Segerark

CERTIFIERAD INREDARE HOMESTYLIST OCH INREDNINGSKONSULT

Väldigt bra, lärorik och rolig utbildning! Genomtänkt material och en otrolig kursledare som man alltid kan kontakta och få stöd från.

Linn

VÄLDIGT BRA, LÄRORIK OCH ROLIG UTBILDNING!

Så otroligt nöjd och glad att jag gått denna utbildning som jag drömt om så länge!.. Utbildningens utformning har varit perfekt för mig då jag jobbat samtidigt, så den har inte upplevts som stressande då man gör allt i sin egen takt. Utbildningen har även ett brett kvalitativt upplägg och innehåll som gör att man blir väl rustad inför sitt kommande yrke som Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult.. Ytterligare en styrka med utbildningen är den snabba och konstruktiva kritiken från yrkesskicklig lärare, vilket känns professionellt.. Kan därför varmt rekommendera denna utbildning!…

Ann-Charlotte Persson

SÅ OTROLIGT NÖJD OCH GLAD ATT JAG GÅTT DENNA UTBILDNING!

Jag sökte mig till denna utbildning med endast ett starkt inrednings intressen i bagaget samtidigt som jag jobbade och har familj på sidan om. Tack vare att det inte fanns nån tidspress lyckades jag även ha kul och njuta av utbildningen (vilket för mig är ovanligt). Genom hela utbildningen har jag fått bra återkoppling och feeback där utbildaren kommenterat vad man bör tänka på och vad man tänkte rätt på. För mig var denna utbildning helt rätt och jag avslutar den med ett leende på läpparna, precis som jag påbörjade den 😀

Tess Ghaderi

AVSLUTAR UTBILDNINGEN MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA

En mycket bra och komplett utbildning och bra upplagt. En bra lärare med mycket bra bemötande från henne, snabba svar vid frågor. Vill tacka Interiörskolan för en sån härlig utbildnings tid som man haft hos er! Varit så roligt, inspirerande och lärorikt att få utbilda sig via er… Rekommenderar stark att utbilda sig via Interiörskolan. Inredningsutbildningen är på distans och ger även många möjligheter, efter utbildningen har man många valmöjligheter. Hälsningar DonaCamaj Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult!

Dona Camaj

EN MYCKET BRA OCH KOMPLETT UTBILDNING OCH BRA UPPLAGT

Här fick man verkligen använda sin kreativitet! Passade mig perfekt också att det var på distans så jag kunde plugga i min egna takt för att kombinera jobb/barn med skola. Bra lärare som kom med snabba svar och med bra förklaringar när man körde fast. Bra blandning av uppgifter! Supernöjd att jag valde Interiörskolan!

Mikalea

ROLIG UTBILDNING!

Jättebra och lärorik utbildning! Perfekt att den är på distans och på egen takt.

Stefania

JÄTTEBRA UTBILDNINGEN!

Är nu klar med min utbildning och är så glad att jag valde att läsa via Interiörskolan! Utbildningen har gett mig ett stort & brett kunnande inom inredning och homestyling med givande och roliga uppgifter under min studietid. Mycket bra feedback och konkreta svar tillbaka efter varje inlämning. Utbildningen är ju helt på distans och det passade mig utmärkt då jag har kunnat arbeta heltid under tiden och läst i min egna takt. Kan varmt rekommendera andra att läsa via Interiörskolan.

Cecilia L.

EN MYCKET BRA UTBILDNING & SKOLA!

Har varit så roligt att gå denna utbildning! Det bästa av allt är att man gör allt helt i sin egen takt. Har kunnat gå utbildningen vid sidan av jobb och fungerat problemfritt då man inte har deadlines. Tydligt upplägg och väldigt pedagogiskt. Jennie är även väldigt snabb med att svara i mail när man har låst sig eller funderingar över vissa uppgifter.

Sahar Tayebi

REKOMMENDERAR

Jag är väldigt nöjd med utbildningen jag fick på Interiörskolan. Jag fick stöd när det behövdes och konstruktiv feedback som hjälpte mig i min utveckling. Jag kan rekommendera den utbildningen till alla intresserade.

Edita Wozniak

MYCKET BRA UTBILDNING TILL INREDARE

Rekommenderar denna starkt då det är en otroligt lärorik kurs som har kreativa och roliga uppgifter. Då den är helt på distans och en väljer själv vilket tempo en vill studera på så går det utmärkt att jobba samtidigt eller att endast fokusera på kursen som den är.

Clara

EN BÄTTRE INREDNINGSKURS FINNS DET INTE!

Wow! En utbildning som har allt: man får använda fantasi, kreativitet, hjärna och hjärta! Vill bara läsa och lära mig mera.

Sandy

EN UTBILDNING FÖR ALLA!

Jättekul och inspirerande utbildning! Väldigt lärorikt. Professionell kursledare som är behjälplig under hela utbildning. Kan verkligen rekommendera!

Emelie

JÄTTEKUL OCH INSPIRERANDE UTBILDNING!

Jag fick en bred kunskap inom inredning och homestyling. Utbildningen gav mig mersmak!

Camilla Boberg

INSPIRERANDE UTBILDNING!

En mycket tydlig och strukturerad utbildning. Rekommenderar verkligen denna utbildningen om du vill läsa till inredare!

Hannah

TYDLIG OCH STRUKTURERAD UTBILDNING

Jag är så otroligt glad att jag gick den här utbildningen! Uppgifterna var verkligen lärorika och gav mig en riktig aha-upplevelse. Jag känner att denna utbildning har hjälpt mig våga ta steget till att starta eget. Jag kan absolut rekommendera denna utbildning och läraren fanns snabbt där tillhands när jag hade frågor. Mycket bra!

Elin

PROFFSIG UTBILDNING!

Utbildningen på distans till inredare och homestylist har passat mej utmärkt. Genom att själv kunna planera studietakten var detta en utbildning som gjorde att jag valde den. Att få en helt egen personlig feedback genom studierna och uppgifterna gjorde att jag verkligen utvecklades och fick ut precis det jag ville. Jag rekommenderar varmt denna distanstudie till dej som vill bli inredare och känna att du vill utvecklas genom studierna. Ett stort tack till Jennie på interiörskolan som har peppat, puffat och varit ett stort stöd genom hela utbildningstiden.

Anna

INSPIRERANDE UTBILDNING

Jag kommer verkligen ha användning för det jag lärde mig i utbildningen. Uppgifterna var mycket lärorika och roliga! Jag läste utbildningen vid sidan av jobb och jag måste säga att det passade perfekt med en distansutbildning. Läraren återkopplade mycket snabbt och kom med konstruktiv kritik där det behövdes. Kan verkligen rekommendera den här utbildningen.

Maja

SÅ HIMLA BRA UTBILDNING!

Tycker denna kursen till inredare har varit superbra. Engagerade lärare och snabb respons på proven. Lärorik och mycket rolig.

Linda Pernsell

MYCKET BRA UTBILDNING!

Jag har fått lära mig så mycket i denna utbildning om inredning, styling, hur man har ett företag. Personliga kommentarer på uppgifterna som hjälper en att förbättras. Roliga uppgifter där man lär sig mycket. Bra innehåll i utbildningen, det känns som att man har fått lära sig allt som man skulle kunna behöva för att arbeta med detta. Jag är väldigt nöjd och skulle rekommendera andra intresserade av inredning att gå denna utbildning!

Malin L

CERTIFIERAD INREDARE OCH DIPLOMERAD HOMESTYLIST

Jag har lärt mig fantastisk många nya saker via utbildningen som jag kommer ha nytta av i framtiden. Läraren var också mycket bra och återkopplade snabbt när jag hade frågor. Suveränt!

Johanna L

INSPIRERANDE UTBILDNING!

Jag trodde inte distansutbildning var någonting för mig men den här var mycket pedagogisk upplagd och kontakten med min lärare har varit jättebra genom hela utbildningen. Kan varmt rekommendera!

Therese

JÄTTEBRA DISTANSUTBILDNING

Denna utbildning har passat mig superbra som jobbat heltid under tiden man gått denna kurs. Jag är riktigt nöjd med hur utbildningen var upplagd och hur mycket kunskap den har givit mig. Man kan räkna med otroligt bra hjälp och lärorik feedback! Detta är en utbildning som är värd att ta, oavsett om man gör det av rent intresse eller om man vill jobba som inredare i framtiden! 🙂

Moa

BRA OCH GIVANDE UTBILDNING

Utbildningen har haft ett bra upplägg, duktig kursledare som gett bra feedback och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Interiörskolan 🙂

Ida Eklund

JÄTTEROLIG UTBILDNING MED BRA UPPLÄGG

En jätterolig och inspirerade utbildning! Jag kunde faktiskt inte sluta plugga! Uppgifterna var lärorika och roliga!

Petra

INSPIRERANDE INREDNINGSUTBILDNING

Jag tycker att utbildningen i sig var superbra och respons och feedback levererades snabbt tillbaka vilket jag gillar. Jag känner att utbildningen gav mig en stadig grund att gå vidare på, är sugen på att läsa vidare inom inredning och fördjupa mig inom olika områden!

Emelie Almstedt

MYCKET BRA UTBILDNING!

Kan verkligen rekommendera den här inredningsutbildningen! Många bra och roliga praktiska uppgifter där jag lärde mig genom att göra! Bra fördelning av teoretiska och praktiska uppgifter.

Ida

SUPERKUL UTBILDNING

Jag tyckte det var perfekt att utbildningen var helt på distans. Det var lätt att läsa in materialet och återkopplingen på mina frågor var snabb och proffsig. Jag läste samtidigt som jag arbetade så det var bra att det inte var någon stress att lämna in uppgifterna. Jag var klar med min utbildning på ca 7 månader. Kan varmt rekommendera denna utbildning.

Anna

EN DISTANSUTBILDNING SOM PASSADE MIG PERFEKT